Friendship

Sabtu, Mac 27, 2010

earth hour

hi readers

saper yang sokong
okay i sokong earth hours.ceh-ceh perasan jew.just nak support program ni jer .earth hours ape benda ni?program untuk menyelamatkan bumi dan kita harus menutup lampu dan duduk dalam kegelapan selama sejam..so ape yang korang rasa time nie?
em rasa sunyi..rasa nyaman tengok bintang kat langit...kat kotaraya best tak time ni..kalau kat kampung syok sangat..tapi tv kena on sebab ader kanak-kanak riang...diowang masih belum faham lagi earth hours ni...

untuk tidak menakutkan mereka...astro cartoon channel jadi pilihan..televisyen and pc jer on...lampu semua tutup...
okay readers...terima kasih untuk menyokong EARTH HOURS

Tiada ulasan:

Catat Ulasan