Friendship

Isnin, Mac 29, 2010

Aans

hi readers..



entri kali ni nak cerita pasal Negeri sembilan lak...yelah i kan orang negeri jadi nak promote cikit pasal negeri sembilan...saper yang merupakan anak jati negeri sembilan sekarang ni?saya2...hehehe bangga la jap...

i cuma nak inform ajer...kot-kot lah ader yang tahu sekarang ni kita dah ada facebook mengenai AANS.Ape benda itu? AANS bermaksud Anak-anak Negeri Sembilan..so kepada waghieh-waghieh ku sekalian sila lah menjadi fan kat facebook AANS...yang seronok nya pasal pages ni..kat sini kita boleh berkongsi macam-macam idea pasal nak membangunkan lagi negeri kita yang beradat ni...ader juga yang buat jejak kasih kat pages ni...so banyak jugaklah membantu untuk waghieh mencari kaum kerabat nya yang terpisah semonjak sekian lamo...wah ader yang paham ker bahasa nogori ni...

AANS ni jugak ader topi and baju untuk mereka yang ingin menujukkan fanatik pada AANS ni...kiro eh baru rasmi la tu..sobab kalau ader gathering..buleh gak pakai..kan2. baju ni bukan free lah tapi kono bayar...tu semua kono check balik kat facebook AANS..



jadi pada ahli2 blog yang merupokan ank jati nogori sembilan....moh la kito poie beramai2 untuk menjadi fan ANNS ni...semoga kita ni menjadi lebih erat sesamo nogori...

okay lah readers..itu ajer untuk entri kali nie..jumpa lagi
bai....=)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan