Friendship

Sabtu, April 10, 2010

suka tak?

hye readers,

hari tue my family bercadang nak g mandi manda...em dengan cuaca yang panas nie...kan best kalau dapat berendam kat sungai....
kalau sapew yang suka berendam tu boleh lah datang kat kampung i kat rembau...kat sini banyak aktiviti yang you all boleh buat...hiking kat dalam hutan..best tau..mandi manda kat sungai..boleh berkelah...air nya sangat bersih...
ni my sister yang tengah happy-happy and seronok dengan husband and anak-anak mereka kat tepi sungai...sejuk giler kat sini sampai kami mandi mengigil....sory my pic xder sbb i yang snap..hehehehe
kalau you all suka kat sini you all boleh datang...Hutan Lipur Gunung Datuk...atau jeram papan...best tau
ni lah sungai yang kita orang mandi manda tu...jernih jer air nya...xlah dalam sangat...nak berenang xleh tapi kalau nak terjun macam leh..tapi kalau cedera kena tangung sebab banyak batu kat sini..nanti jadi tragedi lak...
kalau bagi anda yang penat kat sini i bagi cadangan untuk release tension...okay...

bye....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan