Friendship

Isnin, April 19, 2010

suka..suka..suka...

 hye readers,

em aku rasa happy lah jugak sebab sikit demi sedikit..aku semakin suka dengan perubahan yang dibuat didalam blog aku..
aku dapat buat pun berdasarkan kawan2 bloggers yang sudi buat tutorial...thank to all...i loike...

em pada mereka yang pergi ke gatsby party tu...upload lah citer korang kat sana...mesti meriah and happening...sedey sebab tak dapat join, kereta buat hal kat highway...adoyai...em takde rezeki untuk sampai ke sana and join party ni..tapi nuffnang mesti akan buat party lain lagi kan...i teringin gak nak jumpa kawan-kawan dari blog lain walaupun i punya blog baru ader dua jer followers..heheheh..thank to you sebab sudi add blog i and follow..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan