Friendship

Jumaat, Mei 21, 2010

akhirnya...penantian itu berakhir

hye readers

em sebenarnya agak terlambat nak tulis entri ni, yelah tadi ngah blogwalking tetiba ternampak

ni..macam pernah tengok..rupanya blog aku dahdi terjah oleh cik ben ashaari. Pastu beliau pulak masuk blog aku kategori murai...bangga la kejap..kembang kempis idung..hahahah
Thank yer en ben, saya sangat suka. Pas tu cik ben cakap idea baru..terbaik dari amazon..wah..biasa-biasa aja, saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan..Traffic juga naik mencanak..apa aura yang ada pada mr be ni yer? Die pakai aura seri kot..Tu yang bila tengok muka die jer, rasa excited jer nak terjah blog die ni. Apa tarikan beliau ni, agaknya die ni kategori lelaki malaya yang ensem..

entri dari beliau juga cukup bersahaja dan kita sendiri tak teragak nak tulis entri macam beliau tu kan.apa apa pun, thank yer mr ben dalam membantu semua blogger2. pas ni kalau wartawan nak temubual, temubual lah mr ben ashaari ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan