Friendship

Jumaat, Mei 14, 2010

Big Fish Moment With Pizza Hut

hye readers,

meskipun hari ibu dah 5 hari berlalu tapi tak semestinya kita tak boleh nak bergembira dengan ibu kita kan. setiap hari merupakan hari ibu, jadi bila-bila masa pun kita boleh celebrate hari ibu ini.
sempena hari ibu, saya baru berkesempatan untuk bawa mama dan keluarga saya keluar untuk dinner sama-sama. Destinasi pilihan keluarga saya ialah Pizza Hut.
sekarang ni memang banyak restoran makan segera yang menjadi pilihan berbanding kedai makan yang biasa, sebab faktor kebersihan.
Korang semua tahu kan sekarang ni di Pizza hut ada pizza terbaru. Fish King Pizza Atau bila di translate kan Pizza Raja Ikan. Ha Raja ikan, Bukan Ikan jaws yer korang.
Pizza ikan ini lebih kepada makanan laut didalam pizza, sebab bila kita makan, akan ada macam-macam. sekali gigit rasa ketam, dua kali gigit rasa udang. memang sedap tak terkata. Rasa macam nak pergi lagi, tapi siapa yang nak belanja ni.
                                           ni lah gambar pizza raja ikan


                                    mama dan saya, i love you mum

                                           sup cendawan yang sangat delicious


                                         hidangan yang sungguh lazat


burppppppp...alhamdunillah. kenyang sangat-sangat...

2 ulasan: