Friendship

Khamis, Mei 20, 2010

aku di TAG

HYE READERS,

Hari ini, cik pensel kontot telah tag aku dengan satu tugasan. Nak tahu ape die jom kita tengok di bawah..

 sangat cantik huruf P ni kan, ada blink2 lagi tuh..okay2..bukan nak cerita pasal buah rantai ni, tapi nak cerita pasal huruf " P "

Korang kena jawab huruf P pada mula-mula setiap jawapan.

1. What is your name : Perempuan comel yang sangat manis
2. A four letter word : Paip
3. A boy's name : Putera Kacak
4. A girl's name : Puteri Salju
5. An occupation : Personal assistant. A colour : Purple
7. Something you wear : Pant and T-shirt
8. A food : Pineapple pie
9. Something found in the bathroom : Playwood
10. A place : Pulau langkawi
11. A reason for being late : Parking full
12. Something u shout : Poyoooo!!!!
13. A movie title : Pocong
14. Something u drink : Pepsi Cola
15. A musical group : Pink(so what lagu nye)
16. An animal : Pari(ikan)
17. A street name : Puchong perdana
18. A type of car : Porshe

okay im done...yeah yeah...sape yang teror tu leh jawab jugak tau..tapi tak boleh ayat yang sama dengan orang lain..tau..jom uji minda







Tiada ulasan:

Catat Ulasan